Castells - Colles Castelleres de Catalunya

News

Un total de 21 estands a la Fira Castells d'aquest cap de setmana a Valls

23-10-2014

Des d'aquest divendres 24 fins al diumenge 26, el Pati de Valls acull la 4a Fira Castells, la mostra transversal i mÚs completa de productes, empreses, activitats i entitats castelleres. Emmarcada en el F˛rum Casteller de Santa ┌rsula, compta amb 21 estands, i durant tot el cap de setmana s'hi programen tallers didÓctics, activitats familiars, jocs infantils i presentacions diverses. La Fira Castells s'obre al p˙blic divendres 26 d'octubre a les 17.30 h, i es clou diumenge 27, a les 20 h.

Enguany compta amb un mur gegant on prop de 800 escolars, de 2n, 4t i 6Ŕ de primÓria, de les escoles de la capital de l'Alt Camp, exposen manualitats sobre els valors castellers. Igualment, molts expositors debuten i presenten nous articles relacionats amb els castells. Covides mostra la nova imatge de la marca de vins i cava Casteller, o l'empresa Elements presenta la seva proposta de nova camisa castellera. Dissabte, a les 11 h i a les 18 h, hi haurÓ contacontes amb l'altra faceta de la presentadora del programa Quarts de 9 de TV3, Elisabet CarnicÚ.

Durant tot el cap de setmana hi ha una Ómplia i continuada activitat familiar i participativa a l'estand del Camp d'Aprenentatge de Tarragona, aixÝ com diversos espais per enfilar-se fins als vuit metres d'alšada, emulant els enxanetes, amb roc˛drom, inflables, jumping i tobogan. Durant les tres jornades les nenes i nens podran gaudir dels tallers de l'argila multicolor JumpingClay, de cerÓmica, fang, manualitats, dibuix i jocs de construcciˇ com el Nan Casteller. TambÚ es podrÓ jugar a l'espai de la Revista Castells i a la plaša dels jocs, on se celebren partides del Savi casteller i l'Oca castellera.

La Coordinadora de Colles Castelleres tambÚ hi serÓ present amb un stand promocional dels productes de la marca Castells.á

Podeu consultar tot el programa del IV F˛rum Santa ┌rsula aquÝ.